06 - 18 470 670 info@zorgpien.nl
Mantelzorg - Mantelzorgondersteuning - Edward Piena
ZorgPien Mantelzorg Mantelzorgondersteuning ZorgPien

Mijn naam is Edward Piena (1964) en ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Sinds 1994 woon ik in Ridderkerk en in deze gemeente ben ik gemeenteraadslid. Na vele jaren managementfuncties bekleed te hebben in verschillende bedrijfstakken ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Naast ZorgPien houd ik mij ook bezig met bezig met het geven van (fiscale) adviezen (PienaProjects).

Tot eind 2018 was ik franchisenemer van ZorgMies Nederland en behoorden de regio Ridderkerk (waaronder de gemeentes Barendrecht, Albrandswaard en Nissewaard vielen) en de regio Hoeksche Waard tot mijn werkgebied. Elke keer was het fantastisch om te ervaren welke toegevoegde waarde onze dienstverlening voor zorgvragers en mantelzorgers heeft. Eind 2018 heb ik besloten om zelfstandig onder de naam ZorgPien en op eigen wijze door te gaan en onze diensten in een groot deel van Nederland te leveren.

Onze organisatie groeit snel. Daarom werk ik sinds maart 2019 samen met Martinette Wijngaard. Daarnaast heeft ZorgPien samenwerkingsafspraken met 24 Uurs Zorgloket  en een aantal licentienemers van ZorgMies gemaakt. Ook zijn er een aantal licentienemers van ZorgPien in Nederland actief. Mooi om op deze manier zorgvragers en mantelzorgers gezamenlijk te mogen en kunnen ontlasten en bij te kunnen dragen aan een aangenamer leven.