Mantelzorg - Mantelzorgondersteuning - Edward Piena

Mijn naam is Edward Piena (1964) en ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Sinds 1994 woon ik in Ridderkerk en in deze gemeente ben ik gemeenteraadslid. Na vele jaren managementfuncties bekleed te hebben in verschillende bedrijfstakken ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Naast ZorgPien houd ik mij ook bezig met bezig met het geven van (fiscale) adviezen (PienaProjects).

Tot eind 2018 was ik franchisenemer van ZorgMies Nederland en behoorden de regio Ridderkerk (waaronder de gemeentes Barendrecht, Albrandswaard en Nissewaard vielen) en de regio Hoeksche Waard tot mijn werkgebied. Elke keer was het fantastisch om te ervaren welke toegevoegde waarde onze dienstverlening voor zorgvragers en mantelzorgers heeft. Eind 2018 heb ik besloten om zelfstandig onder de naam ZorgPien en op eigen wijze door te gaan en onze diensten in een groot deel van Nederland te leveren.

 Sinds mei 2022 ben ik wethouder van de gemeente Ridderkerk met de portefeuille: Jeugdzorg, Wmo, Participatiewet (werk en inkomen), volksgezondheid en wijkteams.  Om de schijn van  belangenverstrengeling te voorkomen, zal ik geen nieuwe zorgvragers accepteren.