Martinette Wijngaard ZorgPien en Samen op Stap
Samen op stap

Mijn naam is Martinette Wijngaard (1961) en ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds 2001 woon ik in Ridderkerk en heb met mijn vorige bedrijf Stap voor Stap in Beweging veel Ridderkerkers fysiek en mentaal in beweging gebracht. De sportlessen in het Oosterpark en de wandelingen met oudere Ridderkerkers in verschillende buurten van Ridderkerk waren en zijn nog steeds gewild.

Sinds vorig jaar heb ik de sportlessen en de wandelactiviteiten overgedragen aan een andere Ridderkerker en ben ik mij gaan focussen op de eenzaamheid onder de mensen. Zo is Samen op Stap ontstaan en sindsdien ga ik op stap met iedereen die daar behoefte aan heeft. Jong of oud, fysiek of verstandelijk beperkt, het maakt niet uit.

Zo kwam ik begin 2019 in contact met Edward Piena die met ZorgPien mantelzorgers ondersteunt. Dit vind ik zo’n mooie dienstverlening dat we besloten hebben om samen verder te gaan om zoveel mogelijk zorgvragers in Ridderkerkers en omstreken onze mooie en zo hard nodige dienstverlening te kunnen aanbieden.