06 - 18 470 670 info@zorgpien.nl

GEZOCHT: ZorgPien in Vlaardingen of omgeving!

Voor een 87-jarige zorgvrager in Vlaardingen zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame ZorgPien. De activiteiten bestaan voornamelijk uit het houden van gezelschap, koken, wandelen en licht huishoudelijk werk.

Enige ervaring met lichte dementie is een pré.

De zorgondersteuning is nodig op elke woensdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Als ZorgPien hoef je niet over diploma’s te beschikken, maar je moet het leuk vinden om mensen te helpen. Wij vragen wel om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Met de aanvraag van een VOG kunnen wij je helpen.

Ga jij graag met mensen om, heb je een verzorgende en dienstverlenende instelling, ben je op korte termijn beschikbaar, meld je dan aan op onze website: https://www.zorgpien.nl/werken-bij-zorgpien/inschrijfformulier/.

Wil je meer informatie? Mail ons: info@zorgpien.nl of bel naar 0180 43 28 30.