06 - 18 470 670 info@zorgpien.nl

Wij zijn op zoek naar lieve en zorgzame ZorgPienen die een 74-jarige heer in Tilburg willen ondersteunen. Meneer is rolstoel gebonden.

De wekelijkse ondersteuningsvraag is de volgende: Op twee doordeweekse dagen zes uur aaneengesloten meneer o.a. gezelschap houden, helpen bij toiletgang en douchen, eten verzorgen en met hem wandelen. De ene dag in de week zal de ondersteuning van 8.00-14.00 uur nodig zijn, de andere dag van 13.00-19.00 uur. Tijden kunnen eventueel in overleg aangepast worden.

Als ZorgPien hoef je niet over diploma’s te beschikken, maar je moet het leuk vinden om mensen te helpen. Wij vragen wel om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Met de aanvraag van een VOG kunnen wij je helpen.

Woon jij in Tilburg, ga jij graag met mensen om, heb je een verzorgende en dienstverlenende instelling, ben je vanaf dinsdag 2 juni a.s. beschikbaar, schrijf je dan in op onze site: https://www.zorgpien.nl/werken-bij-zorg…/inschrijfformulier/
Wil je meer informatie? Mail ons: info@zorgpien.nl of bel naar 0180 43 28 30.