06 - 18 470 670 info@zorgpien.nl

Voor een oudere zorgvrager in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ZorgPien. Onze zorgvrager heeft de ziekte van Alzheimer in de midden fase. De zorgvrager is nog zeer zelfstandig, maar het is belangrijk dat hij structuur en begeleiding krijgt bij de dagelijkse bezigheden. 

Ben jij 2 dagen per week (dinsdag, donderdag en/of vrijdag) beschikbaar tussen 10:00 tot 16:00 uur, dan zijn wij op zoek naar jou. Opleiding in de zorg is niet nodig. Uitleg om met de zorgvrager om te gaan wordt uitgebreid met jou besproken. 

Woon jij in Amersfoort en of omgeving, ga jij graag met mensen om, heb je een verzorgende en dienstverlenende instelling, ben je op korte termijn beschikbaar, neem dan contact met ons op via de mail of telefoon: info@zorgpien.nl of 0180 – 43 28 30.