06 - 18 470 670 info@zorgpien.nl

Wij zijn met spoed op zoek naar een zorgzame en lieve ZorgPien voor een zorgvrager in Amsterdam Centrum! Wie wil een ouder echtpaar op de vrijdag en de zaterdag een aantal uren (nader te bepalen) helpen met huishoudelijke taken en begeleiding? De man heeft de ziekte van Parkinson en is dement.

Als ZorgPien hoef je niet over diploma’s te beschikken, maar je moet het leuk vinden om mensen te helpen. Wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), dit is aan te vragen bij de gemeente waar u woont.

Wat is een ZorgPien? Een ZorgPien vindt het leuk om te werken (tegen betaling) bij één van onze cliënten thuis, verricht werkzaamheden in en om het huis en is prettig gezelschap. De activiteiten kunnen bestaan uit huishoudelijk werk, de maaltijd bereiden, boodschappen doen of samen erop uit gaan. Bijvoorbeeld om een wandeling te maken, een museum te bezoeken of samen te winkelen. Maar ook samen lezen, huisdieren verzorgen, de administratie bijhouden of de tuin onderhouden kan tot de werkzaamheden behoren.

Woon jij in Amsterdam en of omgeving, ga jij graag met mensen om, heb je een verzorgende en dienstverlenende instelling, ben je op korte termijn beschikbaar, schrijf je dan in op onze website: https://www.zorgpien.nl/werken-bij-zorg…/inschrijfformulier/